Wróć   Wirtualne Miasta > Szczecin

Szczecin pl.regionalne.szczecin

Odpowiedz

Narzędzia wątku
stare 19.07.2010, 21:02
slommka slommka jest nieaktywny

Thumbs down uwaga na komis dziecięcy na PIastów

właścicielka komisu to oszustka, oddałam tam wózek na początku czerwca, został sprzedany właściwie od ręki a ja nadal czekam na pieniądze. Baba wykręca się zmianą właściciela. Twierdzi że to nie ona przyjmowała wózek do komisu więc nie ona za niego zapłaci. Tak się składa że jestem osobą dorosłą i w normie intelektualnej więc wiem i pamiętam komu wózek dawałam. Babsztyl po prostu nie chce zapłącic. Nie oddawajcie tam swoich rzeczy, i nie kupujcie u naciągaczy!!!!
Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2010, 00:50
ceplinka ceplinka jest nieaktywny

Domyślnie

Pisząc takie rzeczy proszę precyzować, o którego właściciela chodzi bo można w ten sposób naruszyć czyjeś dobra osobiste.
Pani wypowiedź nie wskazuje wprost o kogo chodzi i jest krzywdząca dla poprzedniego właściciela.
Pani wózek przyjęła nowa właścicielka podszywająca się pod wcześniejszą i podająca nieprawdziwe informacje.
Wiem coś o tym bo też zostałam przez nią oszukana. Potem z wcześniejszymi właścicielami sprawa wyjaśniła się. Niestety obecna właścicielka to jakaś bajarka bo opowiada niestworzone historie tylko po to by odsunąć od siebie odpowiedzialność, która na niej spoczywa.
Dzwoniąc bezpośrednio do wcześniejszego właściciela komisu można wszystko wyjaśnić i ustalić szczegóły rozliczeń i czy dotyczyły okresu prowadzenia przez nich komisu.
Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Narzędzia wątku

Zasady Postowania